צלעות טלה ברוטב לימון

המצרכיםכתר של 8 צלעות טלהרוזמריןטימיןכף שמן זיתמלחפלפלמרכיבים לרוטב הלימון3 כפות שמן זיתפלפל שחור1 שוםמיץ מלימון טריכוס יין לבןאופן ההכנהמחממים תנור ל-c220 מעלות מתבלים את הצלעות ברוזמרין, טימין, מלח ופלפלמזליפים מעט שמן זיתאופים כעשר דקות לרמת מדיוםאופן הכנת רוטב לימוןבמחבת מחממים את השמן, מוספים שום, מיץ לימון ויין לבןמצמצמים לחצי מכמות הנוזליםתוספות מומלצותתפוחי אדמה בתנור / רטטוי / ריזוטו פיטריות

המצרכים
כתר של 8 צלעות טלה
רוזמרין
טימין
כף שמן זית
מלח
פלפל

מרכיבים לרוטב הלימון
3 כפות שמן זית
פלפל שחור
1 שום
מיץ מלימון טרי
כוס יין לבן

אופן ההכנה
מחממים תנור ל-c220 מעלות
מתבלים את הצלעות ברוזמרין, טימין, מלח ופלפל
מזליפים מעט שמן זית
אופים כעשר דקות לרמת מדיום

אופן הכנת רוטב לימון
במחבת מחממים את השמן, מוספים שום, מיץ לימון ויין לבן
מצמצמים לחצי מכמות הנוזלים

תוספות מומלצות
תפוחי אדמה בתנור / רטטוי / ריזוטו פיטריות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר