ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - בשר
מתכונים לראש השנה
מתכונים - בשר

קדירת בשר לחורף חם

מאת שף אופיר דמלין, פרנצ'סקה חוף ראשון


חומרים לבסיס המנה:
2 ק"ג בשר בקר צוואר חתוך לקוביות
3 גבעולי סלרי
1 בצל
1 גזר גדול
1 כף סוכר
6 כפות רסק עגבניות
2 עצמות מוח
1 בקבוק יין אדום
1 צרור טימין

חומרים לתוספת למנה:
6 ראשי שום כתומים
1 בטטה
1 כרישה
3 שורשים של סלרי
3 שורשים של פטרוזיליה
6 בצלי שלוט
1 כוס יין לבן
מלח ופלפל גרוס
1/4 כוס שמן זית
2 גזר

אופן ההכנה:
לוקחים סיר ומחממים עם מעט שמן. מניחים את הבשר בסיר וסוגרים מכל צדדיו. מניחים אותו בקערה בצד.
מוסיפים את ירקות השורש לסיר, מטגנים כ- 2 דקות, ומוסיפים את היין האדום.
מכניסים את הבשר חזרה לסיר ומוסיפים את צרור הטימין.
מבשלים כ- 4 שעות.

הכנת התוספת:
פורסים את כל הירקות בצורה אחידה, ומניחים על תבנית אפייה.
מפזרים מלח גס, פלפל שחור, שמן זית ויין לבן.
עוטפים את התבנית בנייר כסף, ומכניסים לאפייה ב- 200 מעלות כ- 10 דקות.
מוציאים מהתנור, יוצקים כחצי מצקת רוטב לתוך התבנית, ומחזירים לתנור לעוד 10 דקות.









    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים