סיגר פריך במלית שקדי עגל עם תמרים ורוטב סילאן

חומרים ל- 4 מנות:800 גרם שקדי עגל 200 גרם תמרים רכים קלופים ללא גרעין 200 גרם בצלצלי שאלוט קצוצים 4 כפות כוסברה קצוצה דק מלח ופלפל שחור גרוסשמן לטיגוןלסיגרים: 8 עלי סיגר בלילת קמח ומים להדבקת העלים שמן לטיגון עמוקלקישוט:10 כפות סילאן 2 כף אבקת סוכראופן ההכנה:חותכים את שקדי העגל לקוביות קטנות. מטגנים את הבצלצלים הקצוצים במחבת עם 2-3 כפות שמן עד להזהבה. מוסיפים את שקדי העגל, מטגנים כ-4 דקות ומוסיפים את התמרים והכוסברה. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב, מסירים מהאש ומשאירים להצטנן בחוץ. פורשים את עלי הסיגר, מניחים כ-100 גרם מילוי בקצה כל עלה. ומשאירים שוליים נקיים של ס"מ מכל צד. מקפלים את השוליים פנימה על המילוי, ומתחילים לגלגל לצורת אגרול תוך כדי הדבקת הקצוות בעזרת בלילת הקמח והמים. מטגנים את הסיגרים הממולאים בשמן עמוק. מזליפים על כל צלחת הגשה סילאן. חותכים כל סיגר באמצע בחיתוך אלכסוני, ומניחים שני סיגרים חצויים על כל צלחת. בוזקים מעל את אבקת הסוכר.

חומרים ל- 4 מנות:
800 גרם שקדי עגל
200 גרם תמרים רכים קלופים ללא גרעין
200 גרם בצלצלי שאלוט קצוצים
4 כפות כוסברה קצוצה דק
מלח ופלפל שחור גרוס
שמן לטיגון

לסיגרים:
8 עלי סיגר
בלילת קמח ומים להדבקת העלים
שמן לטיגון עמוק

לקישוט:
10 כפות סילאן
2 כף אבקת סוכר

אופן ההכנה:
חותכים את שקדי העגל לקוביות קטנות.
מטגנים את הבצלצלים הקצוצים במחבת עם 2-3 כפות שמן עד להזהבה.
מוסיפים את שקדי העגל, מטגנים כ-4 דקות ומוסיפים את התמרים והכוסברה. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב, מסירים מהאש ומשאירים להצטנן בחוץ.
פורשים את עלי הסיגר, מניחים כ-100 גרם מילוי בקצה כל עלה. ומשאירים שוליים נקיים של ס"מ מכל צד.
מקפלים את השוליים פנימה על המילוי, ומתחילים לגלגל לצורת אגרול תוך כדי הדבקת הקצוות בעזרת בלילת הקמח והמים.
מטגנים את הסיגרים הממולאים בשמן עמוק.
מזליפים על כל צלחת הגשה סילאן. חותכים כל סיגר באמצע בחיתוך אלכסוני, ומניחים שני סיגרים חצויים על כל צלחת. בוזקים מעל את אבקת הסוכר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר