חומרים ל- 4 מנות:
1 שוק גדי
4 שיני שום
4 גרגירי פלפל אנגלי
2 ענפי רוזמרין
2 ענפי טימין
תבלינים:
מלח, פלפל שחור, כמון, זרעי כוסברה טחונה, אגוז מוסקט ופפריקה אדומה
ירקות לשוק:
2 בטטות חתוכות לקוביות עבות
2 גזרים חתוכים לרבעים
2 תפו"א חתוכים לקוביות גדולות
2 בצלים חתוכים לרבעים
ראש שום
ראש סלרי חתוך לקוביות
אופן ההכנה:
מורחים את השוק בתערובת התבלינים ושמן הזית.
שמים בתבנית את הירקות, ומעל את השוק.
צולים בחום של 180 מעלות כ-50 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים לשוק לנוח למשך כ-10 דקות לפני ההגשה.
אופן ההגשה:
מסדרים את הירקות בכלי, ופורסים את שוק הטלה.
מגישים את הירקות והשוק, ושמים מעט מהנוזל שהצטבר בתבנית.