שוק גדי

חומרים ל- 4 מנות:1 שוק גדי4 שיני שום4 גרגירי פלפל אנגלי2 ענפי רוזמרין2 ענפי טימיןתבלינים:מלח, פלפל שחור, כמון, זרעי כוסברה טחונה, אגוז מוסקט ופפריקה אדומהירקות לשוק:2 בטטות חתוכות לקוביות עבות2 גזרים חתוכים לרבעים2 תפו"א חתוכים לקוביות גדולות2 בצלים חתוכים לרבעיםראש שוםראש סלרי חתוך לקוביותאופן ההכנה:מורחים את השוק בתערובת התבלינים ושמן הזית. שמים בתבנית את הירקות, ומעל את השוק. צולים בחום של 180 מעלות כ-50 דקות. מוציאים מהתנור ומניחים לשוק לנוח למשך כ-10 דקות לפני ההגשה. אופן ההגשה: מסדרים את הירקות בכלי, ופורסים את שוק הטלה. מגישים את הירקות והשוק, ושמים מעט מהנוזל שהצטבר בתבנית.

חומרים ל- 4 מנות:
1 שוק גדי
4 שיני שום
4 גרגירי פלפל אנגלי
2 ענפי רוזמרין
2 ענפי טימין

תבלינים:
מלח, פלפל שחור, כמון, זרעי כוסברה טחונה, אגוז מוסקט ופפריקה אדומה

ירקות לשוק:
2 בטטות חתוכות לקוביות עבות
2 גזרים חתוכים לרבעים
2 תפו"א חתוכים לקוביות גדולות
2 בצלים חתוכים לרבעים
ראש שום
ראש סלרי חתוך לקוביות

אופן ההכנה:
מורחים את השוק בתערובת התבלינים ושמן הזית.
שמים בתבנית את הירקות, ומעל את השוק.
צולים בחום של 180 מעלות כ-50 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים לשוק לנוח למשך כ-10 דקות לפני ההגשה.

אופן ההגשה:
מסדרים את הירקות בכלי, ופורסים את שוק הטלה.
מגישים את הירקות והשוק, ושמים מעט מהנוזל שהצטבר בתבנית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר