חומרים למנה אחת:
2 צלעות טלה נקיות משומן
לתיבול: מלח גס, פלפל שחור גרוס
שמן זית לצלייה
לקישואים הממולאים:
2 קישואים עגולים נקיים מתוכן וחלוטים
1 בצל חתוך לרצועות מטוגן בשמן זית ומסונן
50 גבינה צפתית קשה מגורדת
50 גרם גבינת ריקוטה
1 חלמון
לרוטב:
1/2 בקבוק יין מרסלה
2 כפות סוכר חום
1 פרי השוקולד (מחית בלבד)
30 גרם שוקולד מריר
2 כפות מיץ לימון
אופן הכנת הקישואים:
לערבב את חומרי המלית יחד למעט הבצל.
למלא את הקישוא במלית, להוסיף למעלה את הבצל, ולאפות כ-5 דקות בחום של 200 מעלות.
הכנת הרוטב:
לצמצם את היין והסוכר עד לקבלת סירופ.
לאחר מכן להוסיף את טבעות השוקולד, מחית פרי השוקולד ומיץ הלימון.
הרכבת המנה:
לצלות את הצלעות למחצה על מחבת פסים, ולהגיש על צלחת מעוטרת ברוטב, לצד הקישואים.