צלעות טלה צלויות עם קישוא עגול ממולא בגבינה צפתית ברוטב פרי השוקולד

חומרים למנה אחת: 2 צלעות טלה נקיות משומןלתיבול: מלח גס, פלפל שחור גרוס שמן זית לצלייה לקישואים הממולאים:2 קישואים עגולים נקיים מתוכן וחלוטים1 בצל חתוך לרצועות מטוגן בשמן זית ומסונן50 גבינה צפתית קשה מגורדת50 גרם גבינת ריקוטה 1 חלמוןלרוטב: 1/2 בקבוק יין מרסלה 2 כפות סוכר חום 1 פרי השוקולד (מחית בלבד)30 גרם שוקולד מריר2 כפות מיץ לימוןאופן הכנת הקישואים: לערבב את חומרי המלית יחד למעט הבצל.למלא את הקישוא במלית, להוסיף למעלה את הבצל, ולאפות כ-5 דקות בחום של 200 מעלות. הכנת הרוטב: לצמצם את היין והסוכר עד לקבלת סירופ. לאחר מכן להוסיף את טבעות השוקולד, מחית פרי השוקולד ומיץ הלימון. הרכבת המנה: לצלות את הצלעות למחצה על מחבת פסים, ולהגיש על צלחת מעוטרת ברוטב, לצד הקישואים.

חומרים למנה אחת:
2 צלעות טלה נקיות משומן
לתיבול: מלח גס, פלפל שחור גרוס
שמן זית לצלייה

לקישואים הממולאים:
2 קישואים עגולים נקיים מתוכן וחלוטים
1 בצל חתוך לרצועות מטוגן בשמן זית ומסונן
50 גבינה צפתית קשה מגורדת
50 גרם גבינת ריקוטה
1 חלמון

לרוטב:
1/2 בקבוק יין מרסלה
2 כפות סוכר חום
1 פרי השוקולד (מחית בלבד)
30 גרם שוקולד מריר
2 כפות מיץ לימון

אופן הכנת הקישואים:
לערבב את חומרי המלית יחד למעט הבצל.
למלא את הקישוא במלית, להוסיף למעלה את הבצל, ולאפות כ-5 דקות בחום של 200 מעלות.

הכנת הרוטב:
לצמצם את היין והסוכר עד לקבלת סירופ.
לאחר מכן להוסיף את טבעות השוקולד, מחית פרי השוקולד ומיץ הלימון.

הרכבת המנה:
לצלות את הצלעות למחצה על מחבת פסים, ולהגיש על צלחת מעוטרת ברוטב, לצד הקישואים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר