ספריבס ברוטב חלב קוקוס וצ'ילי מתוק

חומרים ל- 6 מנות:1 ק"ג צלעות לבןבצל חתוך גסגזר חתוך גס¼ סלרי חתוך גס100 גר' שום חתוך גס100 גר' ג'ינגר חתוך גסענף עשב לימוןכוס יין אדוםפחית חלב קוקוס½ כוס צ'ילי מתוקמים לפי הצורךחומרים לרוטב:50 מ"ל חומץ בו יין אדוםפחית חלב קוקוס200 גר' סוכר1/3 כוס צ'ילי מתוק50 מ"ל יין אדום50 מ"ל קטשופכפית מלח3 שיני שום כתושות(עגבניה, פלפל חריף, צרור כוסברה: טוחנים במעבד מזון)אופן ההכנה:חותכים את הצלעות ליחידות רחבות, מקמחים ומטגנים בשמן עמוק כדקה על מנת לסגור את הבשר.לאחר מכן מניחים את כל החומרים בסיר, כולל הצלעות, ומכסים במים. מבשלים כשעתיים או עד ריכוך, מוציאים את הצלעות ומקררים. הכנת הרוטב: מרתיחים את כל המרכיבים, ומצמצמים כ- 10 דקות מהרתיחה.

חומרים ל- 6 מנות:
1 ק"ג צלעות לבן
בצל חתוך גס
גזר חתוך גס
¼ סלרי חתוך גס
100 גר' שום חתוך גס
100 גר' ג'ינגר חתוך גס
ענף עשב לימון
כוס יין אדום
פחית חלב קוקוס
½ כוס צ'ילי מתוק
מים לפי הצורך

חומרים לרוטב:
50 מ"ל חומץ בו יין אדום
פחית חלב קוקוס
200 גר' סוכר
1/3 כוס צ'ילי מתוק
50 מ"ל יין אדום
50 מ"ל קטשופ
כפית מלח
3 שיני שום כתושות
(עגבניה, פלפל חריף, צרור כוסברה: טוחנים במעבד מזון)

אופן ההכנה:
חותכים את הצלעות ליחידות רחבות, מקמחים ומטגנים בשמן עמוק כדקה על מנת לסגור את הבשר.
לאחר מכן מניחים את כל החומרים בסיר, כולל הצלעות, ומכסים במים.
מבשלים כשעתיים או עד ריכוך, מוציאים את הצלעות ומקררים.

הכנת הרוטב:
מרתיחים את כל המרכיבים, ומצמצמים כ- 10 דקות מהרתיחה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר