חומרים ל- 6 מנות:
1 ק"ג צלעות לבן
בצל חתוך גס
גזר חתוך גס
¼ סלרי חתוך גס
100 גר' שום חתוך גס
100 גר' ג'ינגר חתוך גס
ענף עשב לימון
כוס יין אדום
פחית חלב קוקוס
½ כוס צ'ילי מתוק
מים לפי הצורך
חומרים לרוטב:
50 מ"ל חומץ בו יין אדום
פחית חלב קוקוס
200 גר' סוכר
1/3 כוס צ'ילי מתוק
50 מ"ל יין אדום
50 מ"ל קטשופ
כפית מלח
3 שיני שום כתושות
(עגבניה, פלפל חריף, צרור כוסברה: טוחנים במעבד מזון)
אופן ההכנה:
חותכים את הצלעות ליחידות רחבות, מקמחים ומטגנים בשמן עמוק כדקה על מנת לסגור את הבשר.
לאחר מכן מניחים את כל החומרים בסיר, כולל הצלעות, ומכסים במים.
מבשלים כשעתיים או עד ריכוך, מוציאים את הצלעות ומקררים.
הכנת הרוטב:
מרתיחים את כל המרכיבים, ומצמצמים כ- 10 דקות מהרתיחה.