חומרים:
חצי ק"ג אוסובוקו עגל פרוס
חצי ק"ג אסדו/שפונדרה עגל
חצי ק"ג אוסובוקו טלה פרוס/נתח
חצי ק"ג צוואר טלה פרוס
חצי ק"ג כתף טלה פרוס
גזר, תפוח אדמה, בטטה, כרישה, ראשי שום שלמים, בצל
בקבוק יין אדום באיכות טובה
פלפל אנגלי
עלי דפנה
חצי ליטר ציר עגל
2 כפות סילאן
2 כפות חרדל גרגירים יבש
אופן ההכנה:
"לסגור" את כל נתחי הבשר מכל הצדדים במחבת.
לשים בסיר עם תחתית עבה (בעדיפות פוייקה) את נתחי הבשר והירקות.
בכלי נפרד ליצוק את היין, הציר, הסילאן, הפלפל, עלי הדפנה והחרדל, ולערבב.
להוסיף את הנוזלים לסיר, לכסות במים ולהביא לרתיחה.
להנמיך את האש ולבשל כשלוש שעות על אש נמוכה.