חומרים ל- 6 מנות:
2 כוסות שעועית אדומה שהושרו במשך הלילה
כוס שמן
כוס בצל אדום קצוץ
כוס פלפל אדום קצוץ
כוס פלפל ירוק קצוץ
2 כפות פלפל חריף טרי קצוץ
כף שום כתוש
2 כפות רסק עגבניות
כוס עגבניות קצוצות
600 גרם בשר בקר טחון (עם מעט שומן)
2 כוסות בירה
כף כמון
כף פפריקה
כף פלפל שחור טחון
כף סוכר
אופן ההכנה:
לבשל השעועית עד שתתרכך.
בסיר נפרד לטגן את הבצל עם הפלפלים והשום.
להוסיף הבשר הטחון, רסק העגבניות והעגבניות הקצוצות, ואת כל התבלינים.
לבשל במשך שעה וחצי בסיר מכוסה על אש נמוכה.
להוסיף את הבירה ולבשל עוד חצי שעה.
להוסיף מלמעלה שמנת חמוצה, כוסברה קצוצה ובצל אדום.