בקר ואווז בגריל ברוטב בצל ירוק ובירה

חומרים ל- 4 מנות:4 חתיכות פילה בקר (230 גרם ליחידה)4 פרוסות כבד אווז (בעובי 1.5 ס"מ)מלח ופלפל שחור גרוסלרוטב:3 כפות שמן200 גרם בצל ירוק (2 חבילות)2 כוסות בירה לבנה (רצוי טריה)3 כוסות ציר בקר3 כפות סוכר חום1/4 כוס סויה1 כף שום כתוש3 כפיות קורנפלור מושרות בחצי כוס מיםאופן ההכנה:לחמם סיר קטן ולהוסיף את השמן, לחמם ולהוסיף את הבצל הירוק, שום, מלח, פלפל וסוכר. להוסיף את הנוזלים (בירה וציר בקר), להביא לרתיחה ולבשל על אש נמוכה עד שהרוטב מצטמצם לחצי הכמות. להסמיך את תערובת הקורנפלור והמים ולתבל לפי הצורך. לצלות את נתחי פילה הבקר למידת הצלייה הרצויה. את כבד האווז לצלות למידת מדיום עם מלח ופלפל. להניח את הכבד על נתח הפילה, לצקת את הרוטב מעל ולהגיש.

חומרים ל- 4 מנות:
4 חתיכות פילה בקר (230 גרם ליחידה)
4 פרוסות כבד אווז (בעובי 1.5 ס"מ)
מלח ופלפל שחור גרוס

לרוטב:
3 כפות שמן
200 גרם בצל ירוק (2 חבילות)
2 כוסות בירה לבנה (רצוי טריה)
3 כוסות ציר בקר
3 כפות סוכר חום
1/4 כוס סויה
1 כף שום כתוש
3 כפיות קורנפלור מושרות בחצי כוס מים

אופן ההכנה:
לחמם סיר קטן ולהוסיף את השמן, לחמם ולהוסיף את הבצל הירוק, שום, מלח, פלפל וסוכר.
להוסיף את הנוזלים (בירה וציר בקר), להביא לרתיחה ולבשל על אש נמוכה עד שהרוטב מצטמצם לחצי הכמות.
להסמיך את תערובת הקורנפלור והמים ולתבל לפי הצורך.
לצלות את נתחי פילה הבקר למידת הצלייה הרצויה.
את כבד האווז לצלות למידת מדיום עם מלח ופלפל.
להניח את הכבד על נתח הפילה, לצקת את הרוטב מעל ולהגיש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר