חומרים ל- 4 מנות:
3 כפות שמן סויה לטיגון
ראש כרוב חתוך לחצי
8 יחידות נקניקיות מרגז חריפות
1 יח' כרוב פרוס לרצועות דקות
1 כפית זרעוני שומר
2 יח' עלי דפנה
כף סוכר
מלח, פלפל
1 וחצי כוס בירה (עדיף בהירה)
אופן ההכנה:
מחממים את השמן בסיר כבד, מוסיפים את הנקניקיות ומטגנים עד לקבלת גוון זהוב.
מוסיפים את רצועות הכרוב ומטגנים 5 דקות.
מוסיפים את השום, התבלינים והבירה.
מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה 30 דקות.
בודקים את הטעם ומתבלים במלח ופלפל במידת הצורך.
מגישים חם עם חרדל דיז'ון ותפו"א אפויים.