תבשיל נקניקיות מרגז וכרוב בבירה

חומרים ל- 4 מנות: 3 כפות שמן סויה לטיגוןראש כרוב חתוך לחצי8 יחידות נקניקיות מרגז חריפות1 יח' כרוב פרוס לרצועות דקות1 כפית זרעוני שומר2 יח' עלי דפנהכף סוכרמלח, פלפל1 וחצי כוס בירה (עדיף בהירה)אופן ההכנה:מחממים את השמן בסיר כבד, מוסיפים את הנקניקיות ומטגנים עד לקבלת גוון זהוב. מוסיפים את רצועות הכרוב ומטגנים 5 דקות. מוסיפים את השום, התבלינים והבירה. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה 30 דקות. בודקים את הטעם ומתבלים במלח ופלפל במידת הצורך. מגישים חם עם חרדל דיז'ון ותפו"א אפויים.

חומרים ל- 4 מנות:
3 כפות שמן סויה לטיגון
ראש כרוב חתוך לחצי
8 יחידות נקניקיות מרגז חריפות
1 יח' כרוב פרוס לרצועות דקות
1 כפית זרעוני שומר
2 יח' עלי דפנה
כף סוכר
מלח, פלפל
1 וחצי כוס בירה (עדיף בהירה)

אופן ההכנה:
מחממים את השמן בסיר כבד, מוסיפים את הנקניקיות ומטגנים עד לקבלת גוון זהוב.
מוסיפים את רצועות הכרוב ומטגנים 5 דקות.
מוסיפים את השום, התבלינים והבירה.
מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה 30 דקות.
בודקים את הטעם ומתבלים במלח ופלפל במידת הצורך.
מגישים חם עם חרדל דיז'ון ותפו"א אפויים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר