אוסובוקו טלה בבירת לף ברון

חומרים ל- 4 מנות:שמן קנולה4 יח' אוסובוקו טלה טרי2 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות גדולות1 שורש פטרוזיליה קלוף וקצוץ1 ראש שום חתוך לחצי לאורכו1 פלפל חריף טרי1 כוס מיץ עגבניות1 בקבוק "לף ברון"1 כוס שזיפים ומשמשים מיובשים100 גר' סוכר חום100 מ"ל חומץ בלסמי300 מ"ל יין אדוםמים לפי הצורך1 מקל קינמון4 תרמילי הל מרוסקים1 כפית פפריקה מתוקה1 כפית גרגירי כוסברהצרור גבעולי טימיןאופן ההכנה:מתבלים את ארבעת נתחי האוסובוקו במלח ופלפל שחור גרוס. מחממים סיר כבד על האש ומוסיפים שמן קנולה. מטגנים היטב, עד להשחמה, את האוסובוקו ומוציאים מהסיר. מוסיפים לסיר עוד מעט שמן ומטגנים את הגזר, שורש הפטרוזיליה, השום והפלפל החריף. מוסיפים חזרה לתוך הסיר את האוסובוקו ואת כל שאר החומרים למעט הבירה, מכסים את הבשר במים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ללהבה נמוכה, מכסים את הסיר ומבשלים כשעה וחצי. מסירים את המכסה ויוצקים לתוך הסיר את תוכן בקבוק ה"לף ברון". מבשלים כחצי שעה נוספת ומסירים מהאש. מסדרים את האוסובוקו ב-4 צלחות, ויוצקים מעל מהרוטב שהתקבל.

חומרים ל- 4 מנות:
שמן קנולה
4 יח' אוסובוקו טלה טרי
2 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות גדולות
1 שורש פטרוזיליה קלוף וקצוץ
1 ראש שום חתוך לחצי לאורכו
1 פלפל חריף טרי
1 כוס מיץ עגבניות
1 בקבוק "לף ברון"
1 כוס שזיפים ומשמשים מיובשים
100 גר' סוכר חום
100 מ"ל חומץ בלסמי
300 מ"ל יין אדום
מים לפי הצורך
1 מקל קינמון
4 תרמילי הל מרוסקים
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית גרגירי כוסברה
צרור גבעולי טימין

אופן ההכנה:
מתבלים את ארבעת נתחי האוסובוקו במלח ופלפל שחור גרוס.
מחממים סיר כבד על האש ומוסיפים שמן קנולה.
מטגנים היטב, עד להשחמה, את האוסובוקו ומוציאים מהסיר.
מוסיפים לסיר עוד מעט שמן ומטגנים את הגזר, שורש הפטרוזיליה, השום והפלפל החריף.
מוסיפים חזרה לתוך הסיר את האוסובוקו ואת כל שאר החומרים למעט הבירה, מכסים את הבשר במים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ללהבה נמוכה, מכסים את הסיר ומבשלים כשעה וחצי.
מסירים את המכסה ויוצקים לתוך הסיר את תוכן בקבוק ה"לף ברון". מבשלים כחצי שעה נוספת ומסירים מהאש.
מסדרים את האוסובוקו ב-4 צלחות, ויוצקים מעל מהרוטב שהתקבל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר