קבב טלה בסלסת עגבניות, פרג ותמרים

חומרים ל- 4 מנות:1 ק"ג בשר טלה טחון – 70% בשר, 30% שומן1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה1/2 כוס בצל קצוץ1/2 כוס פירורי לחם2 ביצים1/2 כפית מלח1/2 כפית פלפל1/2 כוס פרגלרוטב סלסת עגבניות:כוס עגבניות קצוצות2 כפות כוסברה קצוצה10 שיני שום פרוסות1/2 כוס פרג קלוי2 כפות נענע קצוצה2 כפות סויהכפית חומץ בלסמיאופן ההכנה:לערבב את כל המרכיבים וליצור קציצות שבתוכן תמר לא מגולען. לטגן בשמן זית על אש בינונית – שתי דקות מכל צד. את כל מרכיבי הרוטב לבשל ולצמצם כרבע שעה עד לקבלת רוטב סמיך. לצקת מהרוטב על הצלחות, להניח מעל את הקבבים, ולקשט בצידי הצלחת עם פרג.

חומרים ל- 4 מנות:
1 ק"ג בשר טלה טחון – 70% בשר, 30% שומן
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס בצל קצוץ
1/2 כוס פירורי לחם
2 ביצים
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל
1/2 כוס פרג

לרוטב סלסת עגבניות:
כוס עגבניות קצוצות
2 כפות כוסברה קצוצה
10 שיני שום פרוסות
1/2 כוס פרג קלוי
2 כפות נענע קצוצה
2 כפות סויה
כפית חומץ בלסמי

אופן ההכנה:
לערבב את כל המרכיבים וליצור קציצות שבתוכן תמר לא מגולען. לטגן בשמן זית על אש בינונית – שתי דקות מכל צד.
את כל מרכיבי הרוטב לבשל ולצמצם כרבע שעה עד לקבלת רוטב סמיך.
לצקת מהרוטב על הצלחות, להניח מעל את הקבבים, ולקשט בצידי הצלחת עם פרג.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר