פילה בקר ברוקפור על מצע מנגולד ושמנת

חומרים ל- 4 מנות:8 מדליוני פילה בקר נקי משומן ורצועה – כל אחד במשקל 50 ג' פרוס ל-2 ס"ממעט חמאה4 כוסות עלי מנגולד קצוצים גס2 כפות חמאה1/3 כוס שמנת מתוקה3 שיני שום גרוסותמלח פלפללרוטב:כוס שמנת מתוקה2 כפות חמאה צהובה 1/2 כוס יין לבן יבשמעט פלפל שחור גרוס3 שיני שום פרוסותענף טימין5 עלי בזיליקום25 ג' גבינת רוקפור או גבינה כחולה תוצרת חוץ מסוג משובחמעט קצחאופן ההכנה:לסגור את הבשר עם מעט חמאה במחבת למשך 1/2 דקה מכל צד, ולהניח בצד. לערבב את החמאה, השמנת המתוקה, השום, המלח והפלפל לרוטב. לצמצם את הרוטב, להוסיף את המנגולד ולבשל כ-1/2 דקה במחבת על להבה בינונית. להכנת הרוטב: לערבב במחבת את השמנת המתוקה, החמאה, היין, הפלפל השחור הגרוס, שיני השום, הטימין והבזיליקום. לצמצם את הרוטב כ-5 דקות עד להסמכה. להוסיף את הרוקפור או הגבינה הכחולה ולבשל כדקה. להגיש עם מעט קצח.

חומרים ל- 4 מנות:
8 מדליוני פילה בקר נקי משומן ורצועה – כל אחד במשקל 50 ג' פרוס ל-2 ס"מ
מעט חמאה
4 כוסות עלי מנגולד קצוצים גס
2 כפות חמאה
1/3 כוס שמנת מתוקה
3 שיני שום גרוסות
מלח
פלפל

לרוטב:
כוס שמנת מתוקה
2 כפות חמאה צהובה
1/2 כוס יין לבן יבש
מעט פלפל שחור גרוס
3 שיני שום פרוסות
ענף טימין
5 עלי בזיליקום
25 ג' גבינת רוקפור או גבינה כחולה תוצרת חוץ מסוג משובח
מעט קצח

אופן ההכנה:
לסגור את הבשר עם מעט חמאה במחבת למשך 1/2 דקה מכל צד, ולהניח בצד.
לערבב את החמאה, השמנת המתוקה, השום, המלח והפלפל לרוטב.
לצמצם את הרוטב, להוסיף את המנגולד ולבשל כ-1/2 דקה במחבת על להבה בינונית.

להכנת הרוטב:
לערבב במחבת את השמנת המתוקה, החמאה, היין, הפלפל השחור הגרוס, שיני השום, הטימין והבזיליקום.
לצמצם את הרוטב כ-5 דקות עד להסמכה.
להוסיף את הרוקפור או הגבינה הכחולה ולבשל כדקה.
להגיש עם מעט קצח.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר