קארה כבש בציפוי מוס עוף וברנדי מוגש עם מיני בלינצ'ס ירקות ורוטב דלעת

מצרכים: 1 קארה כבש (הפילה שמתחת לצלע) במשקל 400 גרם 100 גרם מוס עוף1/4 מיכל שמנת מתוקה פרווה2 כפות ברנדי משובח1 חבילת פטרוזיליה קצוצה 1/2 כוס קמח 2 ביצים1/2 כוס ציר כבש100 גרם דלעת 1/4 גזר1/4 בצל אדום 1/4 קישוא זוקיני ירוק 2 כפות סויה 1 כפית שום 1/3 כוס יין לבן מלח, פלפל, אגוז מוסקט 2 יחידות בצל עירית שעבר חליטה קוסקוס עדשים אדומיםאנדיב בלגי אופן ההכנה: מערבבים את מוס העוף עם ביצה אחת, השמנת המתוקה, הברנדי ומלח ופלפל, ומצפים את הקארה כבש כך שיווצר גליל יפה. מכניסים לתנור חם למשך 15 דקות. מערבבים את הקמח הביצים וציר הכבש, ויוצרים בלילה לבלינצ'ס. לאחר מכן יוצרים עלה בלינצ'ס יפה.מקפיצים את הירקות במחבת לאחר שעברו חליטה, מתבלים בסויה, מלח ופלפל, ומגלגלים בתוך עלה הבלינצ'ס.מכינים רוטב מהדלעת יין הלבן והשמנת, ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.מכינים את הקוסקוס מג'אדרה עם עדשים אדומים. הרכבת המנה: במרכז הצלחת מסדרים בעזרת טבעת מתכת את הקוסקוס.ליד מניחים עלה אנדיב ושלוש פרוסות של הכבש בצורה מדורגת. בצד השני מניחים את הבלינצ'סים.יוצקים מעט רוטב ומגישים.ניתן לקשט עם שמן צ'ילי ובלסמי מצומצם.

מצרכים:
1 קארה כבש (הפילה שמתחת לצלע) במשקל 400 גרם
100 גרם מוס עוף
1/4 מיכל שמנת מתוקה פרווה
2 כפות ברנדי משובח
1 חבילת פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס קמח
2 ביצים
1/2 כוס ציר כבש
100 גרם דלעת
1/4 גזר
1/4 בצל אדום
1/4 קישוא זוקיני ירוק
2 כפות סויה
1 כפית שום
1/3 כוס יין לבן
מלח, פלפל, אגוז מוסקט
2 יחידות בצל עירית שעבר חליטה
קוסקוס
עדשים אדומים
אנדיב בלגי

אופן ההכנה:
מערבבים את מוס העוף עם ביצה אחת, השמנת המתוקה, הברנדי ומלח ופלפל, ומצפים את הקארה כבש כך שיווצר גליל יפה. מכניסים לתנור חם למשך 15 דקות.
מערבבים את הקמח הביצים וציר הכבש, ויוצרים בלילה לבלינצ'ס. לאחר מכן יוצרים עלה בלינצ'ס יפה.
מקפיצים את הירקות במחבת לאחר שעברו חליטה, מתבלים בסויה, מלח ופלפל, ומגלגלים בתוך עלה הבלינצ'ס.
מכינים רוטב מהדלעת יין הלבן והשמנת, ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מכינים את הקוסקוס מג'אדרה עם עדשים אדומים.

הרכבת המנה:
במרכז הצלחת מסדרים בעזרת טבעת מתכת את הקוסקוס.
ליד מניחים עלה אנדיב ושלוש פרוסות של הכבש בצורה מדורגת.
בצד השני מניחים את הבלינצ'סים.
יוצקים מעט רוטב ומגישים.
ניתן לקשט עם שמן צ'ילי ובלסמי מצומצם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר