שיפודי טלה

חומרים ל- 4 סועדים:800 גר' בשר כתף טלה או סינתה טלה(חתוך לקוביות של 3-4 ס"מ)בצל גדול (חתוך ל- 8 חלקים)פלפל ירוק חתוך לקוביותפלפל אדום חתוך לקוביות16 פטריות שלמותלמרינדה:מלח, פלפל, 2 שיני שום, 2 עלי דפנה, בזיליקום, 2 שיני שום כתושותמיץ מ- 2 לימונים, כף שמן זית, ½ כוס יין לבן8 שיפודיםאופן ההכנה:לשפד לסירוגין על השיפוד את קוביות הבשר, הפלפלים, הבצל והפטריות.להכין בתבנית מרובעת מרינדה מהיין, הלימון, השמן והתבלינים.לסדר את השיפודים בתוך התבנית עם המרינדה, לכסות ולהכניס למקרר ל- 24 שעות.לצלות בגריל פחמים או בגריל חשמלי, ולהגיש עם מבחר סלטים ולחם טרי.

חומרים ל- 4 סועדים:
800 גר' בשר כתף טלה או סינתה טלה(חתוך לקוביות של 3-4 ס"מ)
בצל גדול (חתוך ל- 8 חלקים)
פלפל ירוק חתוך לקוביות
פלפל אדום חתוך לקוביות
16 פטריות שלמות

למרינדה:
מלח, פלפל, 2 שיני שום, 2 עלי דפנה, בזיליקום, 2 שיני שום כתושות
מיץ מ- 2 לימונים, כף שמן זית, ½ כוס יין לבן
8 שיפודים

אופן ההכנה:
לשפד לסירוגין על השיפוד את קוביות הבשר, הפלפלים, הבצל והפטריות.
להכין בתבנית מרובעת מרינדה מהיין, הלימון, השמן והתבלינים.
לסדר את השיפודים בתוך התבנית עם המרינדה, לכסות ולהכניס למקרר ל- 24 שעות.
לצלות בגריל פחמים או בגריל חשמלי, ולהגיש עם מבחר סלטים ולחם טרי.

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר