בשר טלה אפוי ברוטב פטריות

חומרים:1 ק"ג בשר טלה – כתף או צלעות – פרוס ללא שומן4 כפות אבקת מרק פטריות1 כוס פטריות חתוכות1 כוס מיםאופן ההכנה:להניח בתבנית את הבשר והפטריות. לפזר מעל את אבקת המרק, עד שתכסה את כל הבשר והפטריות.למזוג מעל כוס מים.לכסות בנייר כסף ולאפות בחום בינוני-גבוה כ- 40 דקות.אם יש צורך – להוסיף מים.

חומרים:
1 ק"ג בשר טלה – כתף או צלעות – פרוס ללא שומן
4 כפות אבקת מרק פטריות
1 כוס פטריות חתוכות
1 כוס מים

אופן ההכנה:
להניח בתבנית את הבשר והפטריות.
לפזר מעל את אבקת המרק, עד שתכסה את כל הבשר והפטריות.
למזוג מעל כוס מים.
לכסות בנייר כסף ולאפות בחום בינוני-גבוה כ- 40 דקות.
אם יש צורך – להוסיף מים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר