חציל במילוי קבב ורטבים

חומרים: טחינהחציל חתוך לאורך לפרוסות דקותרצועות פלפל קלוי וכבוש2 ביצים קמחפירורי לחםשמן מלחעגבניות שריקיסמים קבבלרוטב פסטו:100 גרם צנובר4 שיני שום1/2 כפית מלחחבילת בזיליקום טרייהפלפל שחור1/2 כוס שמן זיתאופן ההכנה:להכנת הפסטו – מכניסים את כל המרכיבים של הפסטו למעבד מזן עד לקבלת מרקם אחיד. מכינים את החציל כפי שמכינים שניצל.צולים כ- 8 קבבים במחבת או במנגל. על כל פרוסת חציל מורחים רוטב פסטו, טחינה ומניחים רצועות פלפל כבוש. בחלק הצר של עלה החציל מניחים את הקבב ומגלגלים את החציל כך שהוא עוטף את הקבב. מניחים עגבניות שרי וסוגרים את החציל בקיסם.

חומרים:
טחינה
חציל חתוך לאורך לפרוסות דקות
רצועות פלפל קלוי וכבוש
2 ביצים
קמח
פירורי לחם
שמן
מלח
עגבניות שרי
קיסמים
קבב

לרוטב פסטו:
100 גרם צנובר
4 שיני שום
1/2 כפית מלח
חבילת בזיליקום טרייה
פלפל שחור
1/2 כוס שמן זית

אופן ההכנה:
להכנת הפסטו – מכניסים את כל המרכיבים של הפסטו למעבד מזן עד לקבלת מרקם אחיד.
מכינים את החציל כפי שמכינים שניצל.
צולים כ- 8 קבבים במחבת או במנגל.
על כל פרוסת חציל מורחים רוטב פסטו, טחינה ומניחים רצועות פלפל כבוש.
בחלק הצר של עלה החציל מניחים את הקבב ומגלגלים את החציל כך שהוא עוטף את הקבב.
מניחים עגבניות שרי וסוגרים את החציל בקיסם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר