אוסובוקו חזיר

חומרים6 יחידות אוסובוקו חזירכף כמוןכף פפריקה מתוקהכף פפריקה חריפהכפית כורכום5 גרעיני הלכוס מיםשמן זיתשמן לטיגוןאופן הכנהמחממים את השמן לטיגון במחבת ומטגנים את האוסובוקו דקה בכל צדמערבבים יחדיו את כל התבלינים עם שמן הזיתמורחים את האוסובוקו בתערובת ומניחים את החתיכות בסירמוזגים את התערבות על האוסובוקו בסיר ומבשלים על אש קטנה כשעתיים. מדי 20 דקות הופכים את האוסובוקו ברוטב

חומרים
6 יחידות אוסובוקו חזיר
כף כמון
כף פפריקה מתוקה
כף פפריקה חריפה
כפית כורכום
5 גרעיני הל
כוס מים
שמן זית
שמן לטיגון

אופן הכנה
מחממים את השמן לטיגון במחבת ומטגנים את האוסובוקו דקה בכל צד

מערבבים יחדיו את כל התבלינים עם שמן הזית

מורחים את האוסובוקו בתערובת ומניחים את החתיכות בסיר

מוזגים את התערבות על האוסובוקו בסיר ומבשלים על אש קטנה כשעתיים. מדי 20 דקות הופכים את האוסובוקו ברוטב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר