מצרכים למנה אחת:
1 יח' של אוסובוקו כבש במשקל של 500 גר' או שוק כבש קטנה במשקל של עד 1 ק"ג (אם לוקחים שוק כבש, יש להכפיל את התבלינים)
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור אנגלי
1/2 כפית הל טחון
50 גר' עלי דפנה
1/2 ק"ג תפו"א חתוכים לקוביות
4 יח' גזר חתוך לקוביות
1/2 ק"ג סלרי
שמן זית לטיגון
2 ליטר מים
אופן הכנה:
שמים את האוסובקו במחבת עם שמן זית ומשחימים.
מעבירים את האוסובוקו לתבנית.
מוסיפים את כל התבלינים, הירקות והמים ומכניסים לתנור
למשך שעה וחצי ב– 150 מעלות.
מגישים את האוסובוקו על מצע אורז וירקות מבושלים.