מצרכים:
1 צוואר כבש (מבקשים מהקצב שיפתח אותו וינקה) בינוני.
1/2 ק"ג אורז
300 גרם בשר עגל משובח טחון
100 גרם צנוברים
150 גרם שקדים טחונים גס
שמן זית
מלח
פלפל שחור
אגוז מוסקט טחון
אופן ההכנה:
מטגנים את השר הטחון ומערבבים אותו עם כל התבלינים, האורז, הצנוברים והשקדים וממתינים עד שמתקרר.
מורחים את צוואר הכבש במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
ממלאים את הכבש עם תערובת הבשר הטחון.
עוטפים את הצוואר בנייר כסף.
מכניסים לתנור ואופים בחום בינוני-נמוך כשלוש שעות, עד שהבשר רך מאוד.