חזה בקר כבוש (CORNED BEEF) בבירה וויסקי

חומרים:1.5 קילו חזה בקר כבוש מוכן4 שיני שום כתוש2 בצלי שאלוט חתוכים לרבעים2 כפיות קימל לא טחון2 בקבוקים בירה לבנה1/2 ספל ויסקי (רצוי IRISH)6 גזרים חתוכים לקטעים של 2 ס"מ6 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים4 ענפי שמיר1 כפית קינמון טחון1 כפית זרעי חרדל1/2 כפית פלפל שחור2 עלי דפנה1/2 כפית גרגירי ערער1/4 כפית מייס (הקליפה החיצונית של אגוז המוסקט)1/2 כפית זרעי שמיר1 כפית אבקת ג'ינג'ר אופן ההכנה:בסיר קדירה כבד מניחים הבקר עם כל החומרים חוץ מהגזר, תפוחי האדמה והשמיר.לצלות בתנור ב- 150-140 מעלות כ 3 שעות. להפוך הבשר לאחר שעה וחצי.להוציא מהתנור ולהוסיף הגזר, תפו'א ושמיר. לצלות עוד שעתיים.להגיש במגש עם הגזר ותפוחי האדמה.

חומרים:
1.5 קילו חזה בקר כבוש מוכן
4 שיני שום כתוש
2 בצלי שאלוט חתוכים לרבעים
2 כפיות קימל לא טחון
2 בקבוקים בירה לבנה
1/2 ספל ויסקי (רצוי IRISH)
6 גזרים חתוכים לקטעים של 2 ס"מ
6 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים
4 ענפי שמיר
1 כפית קינמון טחון
1 כפית זרעי חרדל
1/2 כפית פלפל שחור
2 עלי דפנה
1/2 כפית גרגירי ערער
1/4 כפית מייס (הקליפה החיצונית של אגוז המוסקט)
1/2 כפית זרעי שמיר
1 כפית אבקת ג'ינג'ר

אופן ההכנה:
בסיר קדירה כבד מניחים הבקר עם כל החומרים חוץ מהגזר, תפוחי האדמה והשמיר.
לצלות בתנור ב- 150-140 מעלות כ 3 שעות.
להפוך הבשר לאחר שעה וחצי.
להוציא מהתנור ולהוסיף הגזר, תפו'א ושמיר.
לצלות עוד שעתיים.
להגיש במגש עם הגזר ותפוחי האדמה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר