צלעות טלה בציפוי מנטה דבש ושום

חומרים:12 צלעות טלהשמן זיתמלח ופלפלאופן ההכנה:צולים את הצלעות במחבת גריל 2-3 דקות מכל צד לדרגת עשייה מדיוםמצפים בגלזורה ומגישים.חומרים לגלזורה:1/4 ספל דבש1/4 ספל חרדל דיז'ון2 כפות חזרת חרוסת3 כפות נענע קצוצה דקמלח ופלפללערבב את חומרי הגלייז ולצפות את הצלעות הצלויות.מגישים עם אורז או תפוחי אדמה צלויים.

חומרים:
12 צלעות טלה
שמן זית
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
צולים את הצלעות במחבת גריל 2-3 דקות מכל צד לדרגת עשייה מדיום
מצפים בגלזורה ומגישים.

חומרים לגלזורה:
1/4 ספל דבש
1/4 ספל חרדל דיז'ון
2 כפות חזרת חרוסת
3 כפות נענע קצוצה דק
מלח ופלפל
לערבב את חומרי הגלייז ולצפות את הצלעות הצלויות.
מגישים עם אורז או תפוחי אדמה צלויים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר