מצרכים:
1 ק"ג סינטה
1 צרור אספרגוס
2 סלקים בינוניים
1/3 כוס שמן זית
1/2 כוס יין אדום
אופן ההכנה:
חותכים את הסינטה ל- 5 פרוסות.
חותכים 2 ס"מ מהקצה התחתון של האספרגוס וקולפים בעדינות.
בעזרת סכין דקה יוצרים 4 חתכים לאורך הסינטה, ומשחילים פנימה את האספרגוס.
מלהיטים מחבת כבדה במעט שמן זית, וצורבים את הסינטה מכל צדדיה.
בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות אופים את הפילטים כ- 10 דקות.
מגישים פרוס.
מנה זו ומנות נוספות על טהרת האספרגוס יוגשו במסגרת פסטיבל האספרגוס שיתקיים לכל אורך חודש אפריל 2008 במסעדת קורדליה, ביסטרו נועה והג'פה בר – מתחם השף ניר צוק, יפו.