המרכיבים (ל-10 סועדים):
1.5 ק"ג בשר בקר צלוי (צלי בקר מס' 5)
5 עלי מלוואח חצויים
120 גר' תמרים יבשים מגולענים וחתוכים לפסים דקים
לרוטב:
½ ליטר רוטב צלי (להכין מאבקת רוטב צלי)
130 גר' סילאן "חצר כנרת"
150 גר' פטריות טריות חצויות
אופן ההכנה:
מניחים במרכז עלה המלוואח החצוי את התמרים ומקפלים לצורת מעטפה.
מטגנים במחבת עם מעט שמן.
פורסים את הצלי ומניחים פרוסה על המלוואח.
על הצלי הפרוס יוצקים את הרוטב.
למתכונים נוספים: www.tmarimplus.co.il