אוסובוקו

חומרים ל-6 מנות:6 נתחי אוסובוקו עגל מעט קמח1/2 כוס שמן זית3 בצלים חתוכים לקוביות5 עגבניות1/2 בקבוק יין לבןאופן ההכנה:קושרים את נתחי האוסובוקו בחוט שפגט, כך שהבשר לא ייפול מהעצם.מחממים תנור ל-200 מעלות.מחממים סיר רחב (עמיד בחום תנור) עם שמן זית.מקמחים את נתחי האוסובוקו ומטגנים עד להשחמה. מוציאים מהסיר.מוסיפים לסיר בצל ומטגנים כ-5 דקות. מוסיפים עגבניות, מטגנים כ-2 דקות ויוצקים יין.מכניסים לתנור ואופים במשך כשעה וחצי, או עד שהבשר רך מאוד והרוטב מצטמצם. אפשר לכסות בזמן הבישול בתנור (ולהסיר את המכסה בהמשך), אבל אני מעדיף לקבל את הפריכות שאני כל כך אוהב. חינאוי – אטליז ומעדני בשר, רח' יפת 180 יפו; רח' רודנסקי 5 רמת אביב החדשה, מרכז מיניקן; אהרון בקר 8, תל ברוך צפון, מרכז מיקדו, טל. 1-700-505-507

חומרים ל-6 מנות:
6 נתחי אוסובוקו עגל
מעט קמח
1/2 כוס שמן זית
3 בצלים חתוכים לקוביות
5 עגבניות
1/2 בקבוק יין לבן

אופן ההכנה:
קושרים את נתחי האוסובוקו בחוט שפגט, כך שהבשר לא ייפול מהעצם.
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מחממים סיר רחב (עמיד בחום תנור) עם שמן זית.
מקמחים את נתחי האוסובוקו ומטגנים עד להשחמה.
מוציאים מהסיר.
מוסיפים לסיר בצל ומטגנים כ-5 דקות.
מוסיפים עגבניות, מטגנים כ-2 דקות ויוצקים יין.
מכניסים לתנור ואופים במשך כשעה וחצי, או עד שהבשר רך מאוד והרוטב מצטמצם.
אפשר לכסות בזמן הבישול בתנור (ולהסיר את המכסה בהמשך), אבל אני מעדיף לקבל את הפריכות שאני כל כך אוהב.


חינאוי – אטליז ומעדני בשר, רח' יפת 180 יפו; רח' רודנסקי 5 רמת אביב החדשה, מרכז מיניקן; אהרון בקר 8, תל ברוך צפון, מרכז מיקדו, טל. 1-700-505-507

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר