טטאקי בקר

מצרכים ל-4 מנות250 גרם סינטת בקרמלח ופלפל15 מ"ל שמן זית3 גרם כמהין קצוץ* צרבו את סינטת הבקר בכל צד ותבלו במלח ופלפל. הוסיפו את הכמהין הקצוץ והניחו בצד עד להגשה.סלט שעועית60 מ"ל שעועית שחורה125 מ"ל שעועית לבנה60 מ"ל שעועית אדומה250 גרם עלי בייבי* תבלו את השעועית והעלים במשרה. השתמשו בקערה עגולה ושפכו את סלט השעועית פנימה.משרה שמן וכמהין2 בצלי שאלוט קצוצים2 ראשי שום קצוצים80 מ"ל שמן זית30 מ"ל שמן כמהין60 מ"ל חומץ בלסמימלח ופלפל* ערבבו את בצלי השאלוט והשום והוסיפו את השמן והחומץ. תבלו במלח ובפלפל.* חתכו פרוסות דקות של בקר, הברישו במשרה והניחו בצלחת.רוטב שעועית לבנה250 מ"ל שעועית לבנה מבושלת125 מ"ל מי הבישולמלח ופלפל15 מ"ל שמן כמהין15 מ"ל רוטב בלסמי מצומצם לעיטורהגשהבמרכז כל צלחת, הניחו חמש פרוסות בקר חתוכות, והברישו את המשרה על הבשר. תבלו את השעועית בשמן ובשמן הכמהין, במלח ובפלפל. הניחו ליד הבשר. פזרו את רוטב השעועית סביב הצלחת. זרו מעט רוטב בלסמי מצומצם והוסיפו את הכמהין הקצוץ על בשר הבקר.

מצרכים ל-4 מנות
250 גרם סינטת בקר
מלח ופלפל
15 מ"ל שמן זית
3 גרם כמהין קצוץ
* צרבו את סינטת הבקר בכל צד ותבלו במלח ופלפל. הוסיפו את הכמהין הקצוץ והניחו בצד עד להגשה.

סלט שעועית
60 מ"ל שעועית שחורה
125 מ"ל שעועית לבנה
60 מ"ל שעועית אדומה
250 גרם עלי בייבי
* תבלו את השעועית והעלים במשרה. השתמשו בקערה עגולה ושפכו את סלט השעועית פנימה.

משרה שמן וכמהין
2 בצלי שאלוט קצוצים
2 ראשי שום קצוצים
80 מ"ל שמן זית
30 מ"ל שמן כמהין
60 מ"ל חומץ בלסמי
מלח ופלפל
* ערבבו את בצלי השאלוט והשום והוסיפו את השמן והחומץ. תבלו במלח ובפלפל.
* חתכו פרוסות דקות של בקר, הברישו במשרה והניחו בצלחת.

רוטב שעועית לבנה
250 מ"ל שעועית לבנה מבושלת
125 מ"ל מי הבישול
מלח ופלפל
15 מ"ל שמן כמהין
15 מ"ל רוטב בלסמי מצומצם לעיטור

הגשה
במרכז כל צלחת, הניחו חמש פרוסות בקר חתוכות, והברישו את המשרה על הבשר. תבלו את השעועית בשמן ובשמן הכמהין, במלח ובפלפל. הניחו ליד הבשר. פזרו את רוטב השעועית סביב הצלחת. זרו מעט רוטב בלסמי מצומצם והוסיפו את הכמהין הקצוץ על בשר הבקר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר