רוטב טריאקי לבשרים

רוטב אסייתי קלאסי המתאים כמרינדה לבשרים. ניתן גם למרוח על הבשר בזמן צלייה על גריל. הסוכר ברוטב ושילוב התבלינים יוצר טעם קרמלי, עשיר ונושך

מרכיבים:
250 מ"ל סויה
כוס ורבע סוכר
1 ליטר מים
2 שיני שום כתוש
ס"מ ג'ינג'ר כתוש
רבע כפית' צ'ילי גרוס

אופן ההכנה:
להביא לרתיחה.
להסמיך עם 8-10 כפיות קורנפלור.


מסעדת טריאקי, דרך אם המושבות 94, קרית אריה, פתח תקווה
טלפון: 03-9236550

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר