המצרכים
1 ק"ג פילה בקר פרוס למדליונים בעובי 2.5 ס"מ
300 מ"ל שמנת מתוקה
4 שיניי שום פרוסות
רבע כוס שמן זית
3 כפות טחינת זעתר "בארכה"
2 עגבניות
אופן ההכנה
1) בסיר קטן מטגנים שום בשמן זית, מוסיפים שמנת ומביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה , מוסיפים טחינה ומתבלים במלח ופלפל, מבשלים ל משך 3 דקות נוספות.
2) צולים את המדליונים במחבת לפי מידת עשייה הרצויה.
3) חותכים את העגבניות לקוביות קטנות ללא הגרעינים.
4) מסדרים את המדליונים בצלחת, יוצקים מעל את הרוטב ומעל קובית עגבנייה .