פילה בקר על ירקות מאודים ברוטב פלפלת

חומרים ל-4 מנות740 גרם פילה בקר טרי 200 גרם אספרגוס150 גרם שורש פטרוזיליה150 גרם גזר150 גרם בצל150 גרם אפונה סינית 2 כוסות יין אדום 1 כף פלפל שחור גרוס1 ליטר ציר בקר עשיר1 חופן טימין אופן הכנהחותכים את הפילה ל-4 מנות, סוגרים על מחבת גריל מכל צידי הפילה ומניחים בצד, על אותו מחבת מוסיפים יין אדום עד לשריפת האלכוהול. מוסיפים את הטימין, הפלפל השחור והציר בקר ומבשלים כ-20 דקות עד להסמכת הרוטב ומסננים.חותכים את הירקות לגודל 2*2 ומאדים בכלי אידוי כ-5 דקות. את הפילה מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-5 דקות עד לדרגת מדיום.הרכבת המנהבמרכז צלחת מניחים את הירקות המאודים, שמים מעל את נתח הפילה ובוזקים את הרוטב המסונן מסביב.

חומרים ל-4 מנות
740 גרם פילה בקר טרי
200 גרם אספרגוס
150 גרם שורש פטרוזיליה
150 גרם גזר
150 גרם בצל
150 גרם אפונה סינית
2 כוסות יין אדום
1 כף פלפל שחור גרוס
1 ליטר ציר בקר עשיר
1 חופן טימין

אופן הכנה
חותכים את הפילה ל-4 מנות, סוגרים על מחבת גריל מכל צידי הפילה ומניחים בצד, על אותו מחבת מוסיפים יין אדום עד לשריפת האלכוהול.

מוסיפים את הטימין, הפלפל השחור והציר בקר ומבשלים כ-20 דקות עד להסמכת הרוטב ומסננים.

חותכים את הירקות לגודל 2*2 ומאדים בכלי אידוי כ-5 דקות.

את הפילה מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-5 דקות עד לדרגת מדיום.

הרכבת המנה
במרכז צלחת מניחים את הירקות המאודים, שמים מעל את נתח הפילה ובוזקים את הרוטב המסונן מסביב.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר