ביף סטרוגונוף

ל- 4 סועדים:מרכיבים:800 גר' פרוסות סינטה דקות400 גר' פטריות פרוסותבצל לבן פרוספלפל אדום חריף פרוסכוס יין לבן1/4 כוס שמן קנולה2 כפות חרדל דיז'ון גרגירים2 כפות חרדל דיז'ון חלק250 מ"ל שמנת מתוקה100 גר' ציר עוףצרור בזיליקוםמלפפון חמוץ חתוך לקוביותאופן ההכנה:מטגנים במחבת לוהטת את הבצל והפטריות.מוסיפים את נתחי הבשר, וממשיכים לטגן כ-2 דקות עד שפרוסות הסינטה משחימות מעט. מוסיפים יין לבן, מערבבים ומוסיפים את ציר העוף, חרדל דיז'ון משני הסוגים, שמנת מתוקה, מעט פלפל חריף, מלח ופלפל שחור לפי הטעם. מצמצמים את הרוטב במחבת.מוסיפים מלפפון חמוץ חתוך לקוביות ועלי בזיליקום, ומגישים.מומלץ להגיש בתוספת אורז או פירה.ממתכוני מעריב גורמה קיץ 2008 – שבוע המסעדות של ישראל – 24.8-2.9.08

ל- 4 סועדים:

מרכיבים:
800 גר' פרוסות סינטה דקות
400 גר' פטריות פרוסות
בצל לבן פרוס
פלפל אדום חריף פרוס
כוס יין לבן
1/4 כוס שמן קנולה
2 כפות חרדל דיז'ון גרגירים
2 כפות חרדל דיז'ון חלק
250 מ"ל שמנת מתוקה
100 גר' ציר עוף
צרור בזיליקום
מלפפון חמוץ חתוך לקוביות

אופן ההכנה:
מטגנים במחבת לוהטת את הבצל והפטריות.
מוסיפים את נתחי הבשר, וממשיכים לטגן כ-2 דקות עד שפרוסות הסינטה משחימות מעט.
מוסיפים יין לבן, מערבבים ומוסיפים את ציר העוף, חרדל דיז'ון
משני הסוגים, שמנת מתוקה, מעט פלפל חריף, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
מצמצמים את הרוטב במחבת.
מוסיפים מלפפון חמוץ חתוך לקוביות ועלי בזיליקום, ומגישים.
מומלץ להגיש בתוספת אורז או פירה.


ממתכוני מעריב גורמה קיץ 2008 – שבוע המסעדות של ישראל – 24.8-2.9.08

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר