ל- 6 מנות:
מרכיבים:
6 פרוסות ירך חזיר בעובי 4-5 סנטימטר
קמח
מלח
פלפל שחור גרוס
שמן לטיגון
לרוטב:
שמן זית
2 בצלים חתוכים גס
2 גזרים חתוכים לקוביות
1 שורש סלרי
1 שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות
10 עגבניות אדומות בשלות קצוצות
2 כוסות יין אדום
עלי דפנה
טימין
פלפל אנגלי
300 גרם תערובת של פירות יבשים
אופן ההכנה:
טובלים בקמח את פרוסות החזיר ומנערים מעודפי הקמח.
מחממים שמן בסיר גדול ומזהיבים את החזיר משני הצדדים, מוציאים ושמים בצד.
מטגנים את הירקות כ- 5 דקות, מוסיפים את העגבניות ומבשלים כ- 10 דקות.
מוסיפים את היין, נתחי החזיר ועשבי התיבול, מכסים את הסיר ומבשלים למשך שעתיים.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
ממתכוני מעריב גורמה קיץ 2008, 24.8 עד 2.9