פילה בקר על מצע ראגו של חבושים ותמרים בליווי כבד אווז ורוטב תאנים צלויות

חומרים – בשר:4 יחידות פילה של 200 ג' כל אחת4 יחידות כבד אווז 60 ג' כל אחתחומרים לראגו:3 חבושים קלופים וחתוכים לקוביות גסות12 תמרים חצויות ללא גלעין12 שיני שום קלופותגבעול זעתר טריגבעול רוזמרין טרי1/2 ליטר יין אדום1/2 ליטר מים1/2 כוס סוכרמלח פלפל8 בצלי שאלוט חצוייםאופן ההכנה:בסיר כבד מניחים את כל החומרים ומבשלים עד קבלת סירופ.חומרים לרוטב:10 תאנים נקיות4 כפות סוכרקליפת לימון1 ג'ינג'ר מגורר1/2 ליטר מיםאופן ההכנה:מבשלים את כל החומרים עד להסמכה של סירופ.הכנת הבשר:סוגרים את הבשר לדרגה הרצויה. צולים את הכבד אווז. מניחים ראגו על צלחת עמוקה, עליו פילה, כבד אווז ויוצקים רוטב.קייטרינג מגי ותולי, טל. 09-7449996, www.meggituly.co.il

חומרים – בשר:
4 יחידות פילה של 200 ג' כל אחת
4 יחידות כבד אווז 60 ג' כל אחת

חומרים לראגו:
3 חבושים קלופים וחתוכים לקוביות גסות
12 תמרים חצויות ללא גלעין
12 שיני שום קלופות
גבעול זעתר טרי
גבעול רוזמרין טרי
1/2 ליטר יין אדום
1/2 ליטר מים
1/2 כוס סוכר
מלח פלפל
8 בצלי שאלוט חצויים

אופן ההכנה:
בסיר כבד מניחים את כל החומרים ומבשלים עד קבלת סירופ.

חומרים לרוטב:
10 תאנים נקיות
4 כפות סוכר
קליפת לימון
1 ג'ינג'ר מגורר
1/2 ליטר מים

אופן ההכנה:
מבשלים את כל החומרים עד להסמכה של סירופ.

הכנת הבשר:
סוגרים את הבשר לדרגה הרצויה.

צולים את הכבד אווז.

מניחים ראגו על צלחת עמוקה, עליו פילה, כבד אווז ויוצקים רוטב.

קייטרינג מגי ותולי, טל. 09-7449996, www.meggituly.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר