צלעות ברוטב יין אדום

מתכונים מתוך התוכנית "מנה מנה" המשודרת בערוץ טבע הדבריםחומריםנתח אנטריקוט פריים ריבס רוזמריןיין אדום יבשסוכר פרוסות חציל פרוסות פלפל אדוםשמן זית אופן ההכנהמבשלים את נתח הבשר של אש נמוכה בשמן ללא כל תיבול. לאחר הפיכתו למדיום-וול, חותכים כמניפה, ומוסיפים מעט שמן זית. הכנת הרוטב: מבשלים במחבת את היין האדום, הסוכר וגבעולי הרוזמרין, עד שהתערובת הופכת לסמיכה. קולים את פרוסות הפלפלים והחציל במחבת, ומניחים על הצלחת ליד נתח הבשר. שופכים מעל את הרוטב.

מתכונים מתוך התוכנית "מנה מנה" המשודרת בערוץ טבע הדברים

חומרים
נתח אנטריקוט פריים ריבס
רוזמרין
יין אדום יבש
סוכר
פרוסות חציל
פרוסות פלפל אדום
שמן זית

אופן ההכנה
מבשלים את נתח הבשר של אש נמוכה בשמן ללא כל תיבול. לאחר הפיכתו למדיום-וול, חותכים כמניפה, ומוסיפים מעט שמן זית.

הכנת הרוטב: מבשלים במחבת את היין האדום, הסוכר וגבעולי הרוזמרין, עד שהתערובת הופכת לסמיכה.

קולים את פרוסות הפלפלים והחציל במחבת, ומניחים על הצלחת ליד נתח הבשר. שופכים מעל את הרוטב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר