שוק טלה ביין לבן ועשבי תיבול

חומרים:שוק טלה מפורקת בלי עצםשמן זיתתימיןרוזמריןמרווהגרגירי כוסברה2 שורש סלרי 2 שורש פטרוזיליה2 גזרים 2 ראשים שלמים של שום1 כוס יין לבן יבשאופן ההכנה:לילה לפני מורחים את השוק בשמן זית , תימין, רוזמרין, מרווה, גרגירי כוסברה ופלפל שחור גרוס. מכניסים לתבנית וסוגרים בניילון נצמד. בסיר קדרה (ניתן להשתמש גם בתבנית תנור רגילה) מניחים את שוק הטלה במרכז, ומסביב מפזרים את הירקות עם היין הלבן.סוגרים את הסיר (מי שמשתמש בתבנית: לסגור היטב עם נייר כסף כדי שלא תהיה בריחה של נוזלים).מכניסים לתנור ל- 6 עד 7 שעות על 120 מעלות.לאחר 6-7 שעות בתנור לא תישאר על השוק טיפת שומן, ולא תצטרכו סכין כדי לפרוס את הבשר.רשת מעדניות הגורמה, יוז'י": סניף כפר שמריהו – רח' הזורע 2, מ. מסחרי כפר שמריהו, טל: 09-9564455סניף כפר קרית אונו – רח' המעגל 58, מ. מסחרי רימון, קריית – אונו, טל: 03-5349674http://www.yoji.co.il/profile.html

חומרים:
שוק טלה מפורקת בלי עצם
שמן זית
תימין
רוזמרין
מרווה
גרגירי כוסברה
2 שורש סלרי
2 שורש פטרוזיליה
2 גזרים
2 ראשים שלמים של שום
1 כוס יין לבן יבש

אופן ההכנה:
לילה לפני מורחים את השוק בשמן זית , תימין, רוזמרין, מרווה, גרגירי כוסברה ופלפל שחור גרוס.
מכניסים לתבנית וסוגרים בניילון נצמד.
בסיר קדרה (ניתן להשתמש גם בתבנית תנור רגילה) מניחים את שוק הטלה במרכז, ומסביב מפזרים את הירקות עם היין הלבן.
סוגרים את הסיר (מי שמשתמש בתבנית: לסגור היטב עם נייר כסף כדי שלא תהיה בריחה של נוזלים).
מכניסים לתנור ל- 6 עד 7 שעות על 120 מעלות.
לאחר 6-7 שעות בתנור לא תישאר על השוק טיפת שומן, ולא תצטרכו סכין כדי לפרוס את הבשר.

רשת מעדניות הגורמה, יוז'י":
סניף כפר שמריהו – רח' הזורע 2, מ. מסחרי כפר שמריהו, טל: 09-9564455
סניף כפר קרית אונו – רח' המעגל 58, מ. מסחרי רימון, קריית – אונו, טל: 03-5349674
http://www.yoji.co.il/profile.html

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר