חמין בסגנון מרוקאי (סכינה)

חומרים:100 גר' גרגרי חומוס (אחרי שהושרו למשך הלילה)100 גר' שעועית לבנה (אחרי שהושרו למשך הלילה)5 כפות שמן2 חתיכות רגל קרושה 1 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות2 בצלים קצוצים לקוביות גדולות5 תפוחי אדמה 1 בטטה 8 ביצים קשותפפריקה כף וחצי3 כפות מרק עוף/ מלח כפית פלפלחצי כפית כורכום אופן ההכנה: להקפיץ את הבצל כ- 2 דקות, להוסיף את הבשר ולבשל עד שהבשר משחים.להוסיף את כל שאר המוצרים.לערבב ולהוסיף ציר עוף – כ -5 ס"מ מעל כל המצרכים.להוסיף מהתיבול 2 כפיות מכל סוג ולכסות.ולהשאיר למשך לילה שלם על הפלטה או בתנור בסיר מיוחד.מלון 'Blue Bay&Chic', רח' המלכים 37 נתניה, טל. 09-8600110www.blue-bay.co.il

חומרים:
100 גר' גרגרי חומוס (אחרי שהושרו למשך הלילה)
100 גר' שעועית לבנה (אחרי שהושרו למשך הלילה)
5 כפות שמן
2 חתיכות רגל קרושה
1 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות
2 בצלים קצוצים לקוביות גדולות
5 תפוחי אדמה
1 בטטה
8 ביצים קשות
פפריקה כף וחצי
3 כפות מרק עוף/ מלח
כפית פלפל
חצי כפית כורכום

אופן ההכנה:
להקפיץ את הבצל כ- 2 דקות, להוסיף את הבשר ולבשל עד שהבשר משחים.
להוסיף את כל שאר המוצרים.
לערבב ולהוסיף ציר עוף – כ -5 ס"מ מעל כל המצרכים.
להוסיף מהתיבול 2 כפיות מכל סוג ולכסות.
ולהשאיר למשך לילה שלם על הפלטה או בתנור בסיר מיוחד.

מלון 'Blue Bay&Chic', רח' המלכים 37 נתניה, טל. 09-8600110
www.blue-bay.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר