חומרים:
100 גר' גרגרי חומוס (אחרי שהושרו למשך הלילה)
100 גר' שעועית לבנה (אחרי שהושרו למשך הלילה)
5 כפות שמן
2 חתיכות רגל קרושה
1 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות
2 בצלים קצוצים לקוביות גדולות
5 תפוחי אדמה
1 בטטה
8 ביצים קשות
פפריקה כף וחצי
3 כפות מרק עוף/ מלח
כפית פלפל
חצי כפית כורכום
אופן ההכנה:
להקפיץ את הבצל כ- 2 דקות, להוסיף את הבשר ולבשל עד שהבשר משחים.
להוסיף את כל שאר המוצרים.
לערבב ולהוסיף ציר עוף – כ -5 ס"מ מעל כל המצרכים.
להוסיף מהתיבול 2 כפיות מכל סוג ולכסות.
ולהשאיר למשך לילה שלם על הפלטה או בתנור בסיר מיוחד.
מלון 'Blue Bay&Chic', רח' המלכים 37 נתניה, טל. 09-8600110
www.blue-bay.co.il