חומרים:
4 ראשי סלק
2 בצלים
3 שני שום
חצי קילו בשר קוביות
6 ביצים קשות
כוסברה
מלח
אופן ההכנה:
מטגנים 4 ראשי של סלק חתוך לרצועות קטנות.
מרסקים את הסלק תוך כדי טיגון.
שמים בתחתית הסיר את הסלק, מגרדים 2 בצלים ומניחים מעל, מוסיפים 3 שיני שום ואת הבשר חתוך לקוביות.
על זה מניחים 6 ביצים, כוסברה, ממלאים במים ותבלינים, ומביאים לרתיחה במשך רבע שעה על אש גבוהה.
מעבירים לחצי שעה על אש בינונית, ואז על פלטה למשך הלילה או בתנור עם כלי מיוחד.
מלון 'Blue Bay&Chic', רח' המלכים 37 נתניה, טל. 09-8600110
www.blue-bay.co.il