חמין אשכנזי (צ'ולנט)

חומרים:2 כוסות שעועית לבנה יבשה1.5 כוסות גריסי פנינה2 בצלים חתוכים גס6 שיני שוםקורט מלחמעט פלפל שחור כפית פפריקה מתוקה2 כפות דבשמעט מרגרינה לשימון הסיר10 יח' תפוחי אדמה קטנים 1 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות0.5 ק"ג עצמות רגילקישקע קליפות בצל שטופות אופן ההכנה: משרים את השעועית במים במשך כ– 5 שעות.מטגנים וסוגרים את הבשר על המחבת למשך דקה על כל צד, ומוסיפים את כל המוצרים והתבלינים. מוסיפים מים מעל לכל המוצרים כ- 2 ס"מ מעליהם, מביאים לרתיחה.אופים בתנור כ- 12 שעות.מלון 'Blue Bay&Chic', רח' המלכים 37 נתניה, טל. 09-8600110www.blue-bay.co.il

חומרים:
2 כוסות שעועית לבנה יבשה
1.5 כוסות גריסי פנינה
2 בצלים חתוכים גס
6 שיני שום
קורט מלח
מעט פלפל שחור
כפית פפריקה מתוקה
2 כפות דבש
מעט מרגרינה לשימון הסיר
10 יח' תפוחי אדמה קטנים
1 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות
0.5 ק"ג עצמות רגיל
קישקע
קליפות בצל שטופות

אופן ההכנה:
משרים את השעועית במים במשך כ– 5 שעות.
מטגנים וסוגרים את הבשר על המחבת למשך דקה על כל צד, ומוסיפים את כל המוצרים והתבלינים.
מוסיפים מים מעל לכל המוצרים כ- 2 ס"מ מעליהם, מביאים לרתיחה.
אופים בתנור כ- 12 שעות.

מלון 'Blue Bay&Chic', רח' המלכים 37 נתניה, טל. 09-8600110
www.blue-bay.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר