ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - בשר
מתכונים לחנוכה
מתכונים - בשר

פילה בקר ברוטב יין אדום וירקות אפויים בווניל

מאת כרמלה בנחלה / יקבי רקנאטי


חומרים ל- 4 מנות
800 גר' פילה בקר

חומרים לרוטב
2 כוסות יין אדום יבש
1 כוס יין פורט
1 כוס ציר בקר מצומצם היטב
1 עלה דפנה
ענף טימין קטן

חומרים לירקות
3 גזרים חתוכים לאורכם
3 שורשי פטרוזיליה
8 ראשי אספרגוס
1 מקל וניל חצוי לאורכו
2 שיני שום שלמות
מלח
פלפל שחור גרוס
2 כפות שמן זית

הכנת הרוטב
להכניס לסיר את כל המרכיבים, מלבד הציר
ולצמצם את הנוזלים במחצית.
להוסיף את הציר ולצמצם שוב עד קבלת מרקם סמיך.
לשמור חם

הכנת הירקות
לסדר בתבנית אפיה את כל הירקות(מלבד האספרגוס) וניל, תבלינים ושמן זית ולערבב.
לכסות בנייר אלומיניום ולאפות כ- 45 דקות ב- 180 מעלות.
להוסיף את האספרגוס ולאפות 10 דקות נוספות.

הכנת פילה בקר
במחבת ברזל כבדה לצרוב את הבשר מכל הכיוונים.
לפלפל ולצלות בתנור 3 דקות מכל צד
ולשמור במקום חמים עד הפריסה להגשה.

הגשה
לצקת רוטב חם בצלחת, לסדר מנת ירקות
ומעל פרוסת פילה, לפלפל מעט ולהמליח.









    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים