קדירת גולש עם בצלצלי פנינה ויין אדום

6-7 מנותחומרים:לבשר ולמרינדה:1.6 ק"ג גולש עגל של טיבון ויל (2 מגשיות)2 כוסות יין אדום יבש3 קוביות בזיליקום קצוץ של ביכורי שדה2 קוביות שום כתוש של ביכורי שדה3 קוביות פטרוזיליה קצוצה של ביכורי שדה2 גבעולי תימין2 גבעולי רוזמריןחומרים לתבשיל:1/3 כוס שמן זית2 בצלים גדולים קצוצים דק3 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות350 גרם בצלצלים זעירים, קלופים ומטוגנים3 פלפלים מצבעים שונים, חתוכים לרצועות ומטוגניםמלח, פלפל שחור גרוספפריקה חריפה ומתוקה לפי הטעם1 כוס מרק עוף צח או מיםאופן ההכנה:שמים בקערה את החומרים למרינדה ומערבבים, מוסיפים את הבשר, מכסים בניילון נצמד ומשהים במקרר למשך הלילה, מסננים את קוביות הבשר מהמרינדה, ואת המרינדה שומרים בצד.  מחממים בסיר כבד שמן זית, מנגבים את קוביות הבשר ומטגנים אותן בסיר עד שישחימו, ומניחים בצד. בכל פעם מטגנים שליש מכמות הבשר מוסיפים לסיר את הבצלים הקצוצים ומטגנים עד להזהבה. מחזירים לסיר את הבשר המטוגן, מוסיפים את המרינדה והעגבניות ומתבלים במלח, פלפל ופפריקה, מוסיפים את המרק הצח או המים ומביאים לרתיחה. מבשלים מכוסה על להבה קטנה שעתיים וחצי . מוסיפים את הבצלצלים והפלפלים המטוגנים, ומבשלים חצי שעה נוספת עד להסמכת הרוטב, מגישים חם עם לחם טרי או עם אורז לבן.

6-7 מנות

חומרים:
לבשר ולמרינדה:

1.6 ק"ג גולש עגל של טיבון ויל (2 מגשיות)
2 כוסות יין אדום יבש
3 קוביות בזיליקום קצוץ של ביכורי שדה
2 קוביות שום כתוש של ביכורי שדה
3 קוביות פטרוזיליה קצוצה של ביכורי שדה
2 גבעולי תימין
2 גבעולי רוזמרין

חומרים לתבשיל:
1/3 כוס שמן זית
2 בצלים גדולים קצוצים דק
3 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
350 גרם בצלצלים זעירים, קלופים ומטוגנים
3 פלפלים מצבעים שונים, חתוכים לרצועות ומטוגנים
מלח, פלפל שחור גרוס
פפריקה חריפה ומתוקה לפי הטעם
1 כוס מרק עוף צח או מים

אופן ההכנה:
שמים בקערה את החומרים למרינדה ומערבבים,
מוסיפים את הבשר, מכסים בניילון נצמד ומשהים במקרר למשך הלילה,
מסננים את קוביות הבשר מהמרינדה, ואת המרינדה שומרים בצד. 
מחממים בסיר כבד שמן זית,
מנגבים את קוביות הבשר ומטגנים אותן בסיר עד שישחימו, ומניחים בצד.
בכל פעם מטגנים שליש מכמות הבשר מוסיפים לסיר את הבצלים הקצוצים ומטגנים עד להזהבה.
מחזירים לסיר את הבשר המטוגן, מוסיפים את המרינדה והעגבניות ומתבלים במלח, פלפל ופפריקה,
מוסיפים את המרק הצח או המים ומביאים לרתיחה.
מבשלים מכוסה על להבה קטנה שעתיים וחצי .
מוסיפים את הבצלצלים והפלפלים המטוגנים, ומבשלים חצי שעה נוספת עד להסמכת הרוטב,
מגישים חם עם לחם טרי או עם אורז לבן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר