חומרים:
1/2 קילו בשר לקדרה
3 גזרים
3 בצלים
2 תפוחי-אדמה
2 ענפי סלרי
3 פלפל אנגלי
3 עלי דפנה
2 ענפי רוזמרין
2 ענפי טימין
2 ענפי מרווה
כרישה אחת
1 כוס יין אדום
3 כפות רסק עגבניות
1/2 1 כף פפריקה מתוקה
1 כף מלח
1 כף שטוחה אבקת מרק עוף
אופן ההכנה:
תחילה חותכים את הירקות חיתוך גס.
צורבים את הבשר בסיר בעל תחתית עבה עד לסגירה.
מניחים בצד בקערית נפרדת.
מוסיפים לסיר משומן גזר, בצל וסלרי ומערבבים.
מוסיפים ענפי רוזמרין, טימין, מרווה, רסק עגבניות, יין, כף פפריקה מתוקה.
צורבים את הרסק והירקות עד כדי חריכה.
מוסיפים לתוך הסיר את הבשר שסגרנו לפני-כן, כף מלח, כף אבקת מרק עוף ומים עד כדי כיסוי התבשיל.
מבשלים באש גבוהה עד לרתיחה.
מנמיכים את האש לשעה וחצי של בישול איטי.
מוסיפים את תפוח האדמה, פלפל אנגלי ועלי הדפנה.
מבשלים באש נמוכה עד שהבשר מתרכך.
טועמים ומשפרים טעם לפי הצורך.
ממתכוני פסטיבל "שף תאכל 7" שייפתח ב- 18 לינואר. במשך 10 ימים יציעו 84 מסעדות ארוחות ערב מלאות במחיר של 84 ₪ בלבד.
לפרטים מלאים על הפסטיבל ולרשימת המסעדות: "פה אחד", 03-6912540
ובאתר הפסטיבל באתר www.rol.co.il