חומרים ל- 4 סועדים:
1 קילוגרם אנטריקוט – פרוס לסטייקים של 250 גרם.
תפרחת ברוקולי.
1 פלפל אדום (גמבה).
צרור פטרוזיליה.
3 שיני שום כתוש.
100 סמ"ק שמן זית.
200 סמ"ק חומץ הדרים.
200 סמ"ק שמן קנולה.
מלח גס, פלפל שחור גרוס.
אופן ההכנה:
לסטייקים:
מחממים מחבת פסים יציקה לסטייקים.
את הנתחים מתבלים במלח, פלפל שחור גרוס ומעט שמן זית.
וצולים על המחבת משני צדי הנתח – כ- 3 דקות מכל צד, או עד דרגת הצליה הרצויה.
תפרחת הברוקולי:
להרתיח בסיר מים עם מעט מלח ולבשל את הברוקולי כ 2 דקות.
להוציא ולתבל בעודו חם עם מלח, פלפל ושמן זית.
לרוטב הצ'ימיצ'ורי:
לחתוך לקוביות קטנות את הפלפל האדום.
לקצוץ את עלי הפטרוזיליה ולאחד יחד עם הפלפל.
לצקת פנימה את החומץ ושמן הקנולה, להוסיף את השום ולתבל.
הגשה:
להניח את נתח הבשר על צלחת הגשה ולצדו את תפרחת הברוקולי.
לצקת כמות נדיבה מהרוטב על גבי הבשר.