רוסטביף עסיסי עם ירקות שורש בחרדל ויין אדום

חומרים:נתח בשר בקר סינטה או אנטריקוט במשקל 3 ק"גחרדל דיז'ון גרגרים 200 גרםשמן זית מלח, פלפל שחור גרוסשיני שום טריים חופן רוזמרין קצוץירקות שורש:חבילת בצלי שאלוט מקולפיםשורש סלרישורש פטרוזיליהתירס חתוך2 שומר פרוסדלעת חתוכה לקוביותכרישה אחת חתוכה2 כפות חרדל דיז'ון גרגירים2 כוסות יין אדום יבשאופן ההכנה:מחממים תנור על מצב טורבו, מכוונים ל- 2500.את גוש הבשר עוטפים היטב במלח ופלפל, מלטפים ומעסים את הבשר בחרדל .נועצים את שיני השום בבשר.מזלפים על הבשר משמן הזית.מניחים את הבשר על משטח האפייה.קוצצים את הרוזמרין ומפזרים על כל גוש הבשר.בתחתית התבנית מניחים את ירקות השורש החתוכים ואת הבצלים, ומתבלים במעט שמן זית, חרדל דיז'ון ויין אדום.מניחים את גוש הבשר מעל הירקות, ואופים 15 דקות ב- 2500.מורידים החום ל- 1800 לעוד שעה.קייטרינג 'como', מושב מזור – משק 41, רחוב השחר 5טל. 03-9063306, 052-2904804 www.como.co.il

חומרים:
נתח בשר בקר סינטה או אנטריקוט במשקל 3 ק"ג
חרדל דיז'ון גרגרים 200 גרם
שמן זית
מלח, פלפל שחור גרוס
שיני שום טריים
חופן רוזמרין קצוץ

ירקות שורש:
חבילת בצלי שאלוט מקולפים
שורש סלרי
שורש פטרוזיליה
תירס חתוך
2 שומר פרוס
דלעת חתוכה לקוביות
כרישה אחת חתוכה
2 כפות חרדל דיז'ון גרגירים
2 כוסות יין אדום יבש

אופן ההכנה:
מחממים תנור על מצב טורבו, מכוונים ל- 2500.
את גוש הבשר עוטפים היטב במלח ופלפל, מלטפים ומעסים את הבשר בחרדל .
נועצים את שיני השום בבשר.
מזלפים על הבשר משמן הזית.
מניחים את הבשר על משטח האפייה.
קוצצים את הרוזמרין ומפזרים על כל גוש הבשר.
בתחתית התבנית מניחים את ירקות השורש החתוכים ואת הבצלים, ומתבלים במעט שמן זית, חרדל דיז'ון ויין אדום.
מניחים את גוש הבשר מעל הירקות, ואופים 15 דקות ב- 2500.
מורידים החום ל- 1800 לעוד שעה.

קייטרינג 'como', מושב מזור – משק 41, רחוב השחר 5
טל. 03-9063306, 052-2904804
www.como.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר