גולש הונגרי

חומרים ל- 6 מנות:מעט שמן קנולה לאידוי1/2 2 קג' בשר צוואר עגל חתוך לקוביות של 3 ס"מ 3 בצלים חתוכים לקוביות3 גזרים חתוכים לקוביות 1/2 1 תפו"א קלוף וחתוך לקוביות גדולות3 כפות פפריקה מתוקה כף פפריקה חריפה (לפי הטעם)מעט זרעי קימלמלח, פלפלאופן ההכנה:בסיר רחב מאדים בשמן את קוביות הצוואר עגל עד השחמה.מוסיפים פפריקה מתוקה וחריפה, את הבצל והגזר.מאדים עוד 5 דקות ומוסיפים ציר ירקות עד כיסוי הבשר ומעט יותר.מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.מכסים ומבשלים כשעתיים.מוסיפים את תפו"א ומעט קימל לעוד כשעה.מתקנים תיבול ויוצקים לקערה עמוקה – דואגים שיהיה לחם לבן טרי (לטבילה ברוטב).

חומרים ל- 6 מנות:
מעט שמן קנולה לאידוי
1/2 2 קג' בשר צוואר עגל חתוך לקוביות של 3 ס"מ
3 בצלים חתוכים לקוביות
3 גזרים חתוכים לקוביות
1/2 1 תפו"א קלוף וחתוך לקוביות גדולות
3 כפות פפריקה מתוקה
כף פפריקה חריפה (לפי הטעם)
מעט זרעי קימל
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
בסיר רחב מאדים בשמן את קוביות הצוואר עגל עד השחמה.
מוסיפים פפריקה מתוקה וחריפה, את הבצל והגזר.
מאדים עוד 5 דקות ומוסיפים ציר ירקות עד כיסוי הבשר ומעט יותר.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
מכסים ומבשלים כשעתיים.
מוסיפים את תפו"א ומעט קימל לעוד כשעה.
מתקנים תיבול ויוצקים לקערה עמוקה – דואגים שיהיה לחם לבן טרי (לטבילה ברוטב).

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר