ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - בשר
מתכונים - בשר

גולש הונגרי

מאת שף דרור דב מרקו, בית בגליל


חומרים ל- 6 מנות:
מעט שמן קנולה לאידוי
1/2 2 קג' בשר צוואר עגל חתוך לקוביות של 3 ס"מ
3 בצלים חתוכים לקוביות
3 גזרים חתוכים לקוביות
1/2 1 תפו"א קלוף וחתוך לקוביות גדולות
3 כפות פפריקה מתוקה
כף פפריקה חריפה (לפי הטעם)
מעט זרעי קימל
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
בסיר רחב מאדים בשמן את קוביות הצוואר עגל עד השחמה.
מוסיפים פפריקה מתוקה וחריפה, את הבצל והגזר.
מאדים עוד 5 דקות ומוסיפים ציר ירקות עד כיסוי הבשר ומעט יותר.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
מכסים ומבשלים כשעתיים.
מוסיפים את תפו"א ומעט קימל לעוד כשעה.
מתקנים תיבול ויוצקים לקערה עמוקה – דואגים שיהיה לחם לבן טרי (לטבילה ברוטב).










    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים