מדליוני אנטריקוט בגריל על בטונט תפוחי אדמה

חומרים ל- 4 מנות :8 מדליוני אנטריקוט (לפי חישוב של 2 מדליונים במשקל 120-150 גרם לסועד)8 תפוחי אדמה או בטטות, חתוכים בצורת מקלון (ניתן להשתמש במנדולינה)גריל חם או מחבת פסיםשמן זיתפלפל שחור גרוסמלחשמן לטיגון תפוחי האדמה או לאפותם בתנוראופן ההכנה:מחממים מחבת פסים עם מעט שמן זית.צורבים את הבשר לדרגת ההכנה הרצויה.מומלץ דרגת מדיום וול. ניתן לצלות בגריל חם.את מקלוני תפוחי האדמה אופים או מטגנים ומתבלים במלח ופלפל.יוצרים שתי וערב ליצירת מגדל תפוחי אדמה, ומגישים מעל כל מגדל מדליון אנטריקוט.מגישים עם סלט ירוק קטן בצד מתובל בויניגרט קל.קייטרינג 'como', מושב מזור – משק 41, רחוב השחר 5טל. 03-9063306 או 052-2904804 www.como.co.il

חומרים ל- 4 מנות :
8 מדליוני אנטריקוט (לפי חישוב של 2 מדליונים במשקל 120-150 גרם לסועד)
8 תפוחי אדמה או בטטות, חתוכים בצורת מקלון (ניתן להשתמש במנדולינה)
גריל חם או מחבת פסים
שמן זית
פלפל שחור גרוס
מלח
שמן לטיגון תפוחי האדמה או לאפותם בתנור

אופן ההכנה:
מחממים מחבת פסים עם מעט שמן זית.
צורבים את הבשר לדרגת ההכנה הרצויה.
מומלץ דרגת מדיום וול. ניתן לצלות בגריל חם.
את מקלוני תפוחי האדמה אופים או מטגנים ומתבלים במלח ופלפל.
יוצרים שתי וערב ליצירת מגדל תפוחי אדמה, ומגישים מעל כל מגדל מדליון אנטריקוט.
מגישים עם סלט ירוק קטן בצד מתובל בויניגרט קל.

קייטרינג 'como', מושב מזור – משק 41, רחוב השחר 5
טל. 03-9063306 או 052-2904804
www.como.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר