רצועות בקר מוקפצות

חומרים ל- 4 מנות:600 גרם רצועות בקר (אנטריקוט/ שייטל/ כף/ סינטה/ פילה)1 כף שמן1 כף חרדל2 כפות סילאן2 כפיות מלח2 בצלים קטנים פרוסים לחצאי עיגולאופן ההכנה:מחממים שמן בווק, מוסיפים את הבצל ומטגנים 2 דקות.מוסיפים את רצועות הבקר ומטגנים עד שהבשר משחים.מוסיפים את החרדל, הסילאן והמלח.מבשלים 10 דקות, או עד שהבשר מוכן.מגישים על אורז לבן.

חומרים ל- 4 מנות:
600 גרם רצועות בקר (אנטריקוט/ שייטל/ כף/ סינטה/ פילה)
1 כף שמן
1 כף חרדל
2 כפות סילאן
2 כפיות מלח
2 בצלים קטנים פרוסים לחצאי עיגול

אופן ההכנה:
מחממים שמן בווק, מוסיפים את הבצל ומטגנים 2 דקות.
מוסיפים את רצועות הבקר ומטגנים עד שהבשר משחים.
מוסיפים את החרדל, הסילאן והמלח.
מבשלים 10 דקות, או עד שהבשר מוכן.
מגישים על אורז לבן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר