חומרים ל-6 סועדים:
6 פרוסות סינטה טרי או שייטל טרי משוטחים לשניצלים.
קמח
מלח
פלפל שחור
שמן זית
1 כוס מרסלה
כמה טיפות טבסקו.
אופן ההכנה:
מקמחים את פרוסות הבשר ומנערים, ואז מפלפלים וממליחים.
מטגנים בשמן זית עד שהפרוסות ישנו את הצבע.
מוציאים לצלחת ומכסים.
יוצקים לתוך המחבת את המרסלה וכמה טיפות טבסקו ובוחשים בכף עץ כ-5 דקות על אש קטנה.
כשהרוטב סמיך יוצקים אותו על פרוסות הבשר.
אפשר להגיש לצד פירה שמכיל בתוכו הרבה מאוד שמן זית.