פויקה חזה בקר עם בטטה וגרגירי חומוס בניחוח של טימין

מצרכים:2 ק"ג חזה בקר טרי חתוך לקוביות (8 מנות)3 יח' בטטה רחוצות היטב וחתוכות לקוביות גסות2 קופסאות שימורים של גרגירי חומוס4 ענפי טימין ½ כוס שמן זית 2 יח' בצל לבן2 ראשי שום מפורקים עם הקליפה2 כפות מלח גס2 כפות פלפל שחור גרוס עדין כ-4 ליטר מים לבישול ארוךאופן ההכנה:מכניסים את כל החומרים לתוך סיר ברזל עבה וגס עם מכסה.מניחים על גחלים בוערות למשך 7-5 שעות. מערבבים בעדינות מדי פעם מלמטה כלפי מעלה, על מנת שלא למעוך את הבטטות.הצעת הגשה: על גבי אורז בסמטי לבן צחור

מצרכים:
2 ק"ג חזה בקר טרי חתוך לקוביות (8 מנות)
3 יח' בטטה רחוצות היטב וחתוכות לקוביות גסות
2 קופסאות שימורים של גרגירי חומוס
4 ענפי טימין
½ כוס שמן זית
2 יח' בצל לבן
2 ראשי שום מפורקים עם הקליפה
2 כפות מלח גס
2 כפות פלפל שחור גרוס עדין
 כ-4 ליטר מים לבישול ארוך

אופן ההכנה:
מכניסים את כל החומרים לתוך סיר ברזל עבה וגס עם מכסה.
מניחים על גחלים בוערות למשך 7-5 שעות.
מערבבים בעדינות מדי פעם מלמטה כלפי מעלה, על מנת שלא למעוך את הבטטות.

הצעת הגשה:
על גבי אורז בסמטי לבן צחור

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר