מצרכים לכ-24 קבבונים:
1 ק"ג בשר בקר טחון טרי, לא רזה במיוחד, כגון צוואר בטחינה עדינה, צלעות, פלדה וכדומה
2 בצלים קלופים וקצוצים דק מאוד
חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות חומץ בלסמי
מעט מלח
2 כפות סויה
אופן ההכנה:
מערבבים היטב את הבשר עם כל החומרים ויוצרים כדורים עגולים ומוארכים. מניחים את הקבבים המוכנים לצלייה כמה שעות במקרר.
בזמן הצלייה כדאי להוסיף גם בצלים שלמים בקליפתם לקבבתים הצלוים על האש.
הערה:
"המנוחה" במקרר חיונית להתגבשות הבשר ולמיצוי חלבון המיוזין שגורם לבשר "להידבק" ולהיות אחיד, שכן אנו לא מוסיפים פה חומרי קישור אחרים, כגון ביצים.