סטייק פלורנטיני

בטוסקנה מגדלים פרות במיוחד לצורך הכנת הסטייק הפלורנטיני. אבל גם אצלנו יש בשר טרי משובח שלא יבייש את המנה. מי שאוהב את טעם הבשר נטו – זו הבחירה

בטוסקנה מגדלים פרות במיוחד לצורך הכנת הסטייק הפלורנטיני. אבל גם אצלנו יש בשר טרי משובח שלא יבייש את המנה. מי שאוהב את טעם הבשר נטו – זו הבחירה.

מצרכים לשתי מנות:
1 סטייק בקר טרי (T- Bone) בעובי 5 ס"מ ובמשקל
800 גרם – 1 ק"ג כולל העצם
2 כפות שמן זית
½ כפית מלח
½ כפית פלפל שחור, טחון טרי
1 לימון

אופן ההכנה:
מורחים את הסטייק בשמן זית. מתבלים בפלפל ומלח ומעסים את הנתח בידיים כדי להספיג את השמן והתבלינים.
משהים את הנתח במשך שעה מחוץ למקרר. הופכים מדי פעם.
צולים על גריל פחמים חם במשך 8- 10 דקות מכל צד.
מעבירים לצלחת הגשה,
מטפטפים מיץ לימון ומגישים על קרש חיתוך עם פלחי לימון.

www.meat.org.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר