ל- 10 שיפודים
חומרים:
1 ק"ג קצוות אנטריקוט או סינטה חתוכים לקוביות של 2 וחצי על 2וחצי סנטימטרים.
250 גרם קוביות חזה אווז חתוך לקוביות קטנות יותר.
למשרה:
3 כפות סויה
2 כפות יין אדום
1 כף דבש מומסת ב-2 כפות מים חמים
2 שיני שום כתוש
1 כף שומשום
כמה טיפות טבסקו
1 כפית חומץ בלסמי אדום
אופן ההכנה:
מערבבים היטב את חומרי המשרה ללא השומשום. משרים את הבשר המשופד ללילה. מפזרים את השומשום וצולים על האש.
המהדרים יכולים להוסיף לתוך המשרה כ-2 ס"מ של שורש זנגוויל טרי מגורד,
והמשקיעים במיוחד יוכלו להוסיף לאותה משרה 10 פטריות פורטובלה (חורש) וכמה בצלים לבנבנים קטנים ולשפדם לסירוגין, מה שייצור שיפוד גם מעניין וגם טעים.